top of page

Access Bars forløb

Access bars er en komplementær behandling, som kan have en beroligende virkning på kroppen men også sindet. En enkelt behandling kan dog sjældent ændre på langvarige ubalancer. Krop og sind hænger sammen og for at sindet kan følge med den ro, som kroppen mærker efter at have været forbi på min briks, kan et Access Bars forløb være et godt sted at starte for at genfinde din balance og ro.

Med et Zone Out forløb vil du opleve effekten fra behandlingerne nå at lagre sig i kroppen og i sindet. Med et forløb kan vi sammen gå i dybden med at bearbejde de ubalancer du end skulle komme med og hvis jeg mener, at du kunne have godt af andre behandlingsformer end dem jeg kan tilbyde dig, kan du med sikkerhed være tryg ved, at jeg vil gøre mit bedste for at guide dig videre i din process. 

3 fulde sessioner kan sammensættes på forskellige måder. Nogle gange kan det være der er behov for at modtage 3 fulde Access bars behandlinger, andre gange kan der være behov for en lang samtale og en kortere behandling herefter.Sessionerne bliver formet i samarbejde med dig og dit behov.

 

1546D7FD-84BE-4F29-8749-AC1CBFE76A34_edi
jurien-huggins-dEUYgSzEosc-unsplash-2-mi
1562DB8C-5839-4D80-904A-0E2AF4820551_edi

@outofoffice_zonen

Følg med...

bottom of page