top of page

ANBEFALINGER

"Pernille er yderst behagelig og meget rolig. 
Man føler sig godt tilpas og afslappet i hendes selskab.
Derudover er hendes zoneterapi behandlinger fantastiske og efter bare to gange, har jeg allerede lært en masse nyt om kroppen og ikke mindst mig selv.
Kæmpe anbefaling herfra!

- Malika

"Jeg havde en dejlig oplevelse på din briks. Jeg følte der var tid og ro og jeg følte mig tryg til at slippe og jeg faldt hen i en blød søvn, hvilket jeg sjældent gør.
Det var en tiltrængt "mig tid". Jeg kommer gerne igen."

- Nanna Marie

"Jeg fik en super dejlig zoneterapi-behandling hos Pernille/Out Of Office. Det var rart med et roligt afbræk fra hverdagen. Når man træder ind hos Pernille føler man sig straks tilpas og afslappet. Behandlingen var virkelig anbefalelsesværdig.
Jeg kommer meget gerne igen"

- Kari

"Den dejligste behandling.

Jeg har været hos Pernille i Out of office zonen og fik den mest vidunderlige zoneterapi. Hun havde skabt en magisk stemning med stearinlys, krystaller, duft og dejlig the og jeg følte mig meget velkommen.

Med hendes blide og bløde væsen gav hun mig den mest nænsomme og samtidig dybdegående behandling og jeg sank dybt ned i mit system og flød væk. Det var helt igennem vidunderligt og jeg glæder mig allerede til næste gang. Jeg kan varmt anbefale alle, at forkæle sig selv med Pernilles magiske hænder."

- Mette Ørum, yogalærer og behandler

"Jeg kan varmt anbefale "zone out" behandlingen.

Jeg har gået til mange behandlinger gennem årene, både hos fysioterapeuter, kiropraktorer og massører, men aldrig prøvet noget så afslappende som disse behandlinger.

I begge behandlinger nåede jeg ned i et meditativ stadie, som jeg ellers har meget svært ved at komme i normalt.

Under og efter zone out treatment oplevede jeg hvordan hele min krop og mit sind blev afslappet og afstresset efter en stressende periode med opgaveskrivning og corona tanker oveni.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver en af Pernilles behandlinger!"

- Sandra

"Jeg fik en skøn behandling hos Out of Office, med både Access Bars og Gua Sha.
Denne kombination af blide tryk i kraniet samt ansigtsmassage, gav mig både en meditativ oplevelse samt en lindring af muskelspændinger.

Jeg kan kun beskrive det som en meget behagelig zone, hvor du ankommer til velduftende olier, rolig musik og professionel behandling, og tager derfra som et mere afslappet menneske. Vil varmt anbefale denne treatment til folk, som har brug for at zone ud fra en ellers travl hverdag."

- Malene

"Jeg har fået en virkelig dejlig behandling hos Out of Office, med både Access Bars og Gua Sha. Jeg har ikke oplevet at være så afslappet og rolig i krop og sind meget længe. Det kan varmt anbefales."

- Silje

"Kan varmt anbefale Out Of Office og Zone Out Treatment! Behandlingen var meget rolig, mild og behagelig, og jeg gik derfra langt mere afslappet i krop og sind end da jeg kom. Hos Pernille fik jeg følelsen af at være i et trygt rum og afslappede omgivelser, og Pernille er som behandler utroligt opmærksom og smilende."

- Maya

"Fantastisk oplevelse som jeg varmt vil anbefale til alle slags mennesker. Jeg følte mig tryg og velkommen fra første sekund, og fik tid til at finde mig selv, både før og efter behandlingen, hvor der også var tid til en indsigtsfuld samtale. Jeg følte mig virkelig set, hørt og forstået, og gik derfra med en fantastisk følelse af positivitet og velvære.
Så dejligt."

- Amalie

"Pernille skaber et varmt, nærværende og nysgerrigt rum, så man trygt lander både i stolen og på briksen. Hun har en unik kombination af indfølende hænder og faglig dybde, så jeg udover skønne behandlinger også har opnået en større forståelse for, hvordan min krop hænger sammen. Efter et forløb med fem zoneterapi-behandlinger kan jeg varmt anbefale Pernille, og jeg glæder mig til at komme igen."

- Camilla

bottom of page