top of page
3D4DD715-4B3F-424D-BF5B-7F6368B0BCE1.jpg

Beliggende i hjertet af Vesterbro, er Out Of Office et sted, hvor vi dykker ned i årsagen til eventuelle sundhedsproblematikker for at genfinde en ægte væredygtig sundhedstilstand. Med en passion for at forstå den naturlige visdom i den menneskelige krop, integrerer Out Of Office naturopatisk indsigt, der både er en evidensbaseret praksis såvel som en praksis baseret på flere hundrede års erfaringer indenfor traditionel medicin (herunder også med fokus på traditionel kinesisk medicin). 

_____

Mit navn er Pernille, og jeg har skabt Out Of Office.

Out Of Office er et frø, der blev plantet i en tid med store udfordringer i mit eget liv. I 2017 udviklede jeg en kronisk smertelidelse, der vendte op og ned på mit liv. Det var en tid, hvor jeg følte mig fængslet i min egen krop.

 

Gennem tid fandt jeg, med langsomme skridt, ind til min kerne, og min passion for krop og sind voksede i takt med min egen bedring.

Jeg dykkede ned i traditionel medicin (urtemedicin, homøopati, Traditionel Kinesisk Medicin, vitaminer og mineraler mm.) og lærte hvordan jeg kan styrke min krop udefra og ind, men også indefra og ud - jeg fandt en måde, hvor
 ansvaret for mit helbred blev bragt hjem til mig selv, og det fandt jeg en kæmpe styrke i. 

Min interesse ligger i både det forskningsbaserede ligesåvel som det oplevede. Det, der kan være svært at sætte ord på, og det vi muligvis ikke kan se med blotte øje.

_____


Jeg studerer til at blive zoneterapeut i biologisk medicin og naturopath/biopat i biologisk medicin på Institut for Biologisk Medicin.

Out Of Office
Klinik 9
Stenosgade 9
1616 København V

Email: outofoffice.ps@gmail.com

bottom of page