top of page
One Thrity Labs7774 copy.jpg

Beliggende i hjertet af Vesterbro, er Out Of Office et sted, hvor vi dykker ned i årsagen til eventuelle sundhedsproblematikker for at genfinde en ægte væredygtig sundhedstilstand. Med en passion for at forstå den naturlige visdom i den menneskelige krop, integrerer Out Of Office naturopatisk indsigt, der både er en evidensbaseret praksis såvel som en praksis baseret på flere hundrede års erfaringer indenfor traditionel medicin (herunder også med fokus på traditionel kinesisk medicin). 

_____

Mit navn er Pernille, og jeg har skabt Out Of Office.

Out Of Office er et frø, der blev plantet i en tid med store udfordringer i mit eget liv. I 2017 udviklede jeg en kronisk smertelidelse, der vendte op og ned på mit liv. Det var en tid, hvor jeg følte mig fængslet i min egen krop.

 

Gennem tid fandt jeg, med langsomme skridt, ind til min kerne, og min passion for krop og sind voksede i takt med min egen bedring.

Jeg dykkede ned i traditionel medicin (urtemedicin, homøopati, Traditionel Kinesisk Medicin, vitaminer og mineraler mm.) og lærte hvordan vi kan styrke vores kroppe udefra og ind, men også indefra og ud - jeg fandt en måde, hvor ansvaret for mit helbred blev bragt hjem til mig selv, hvilket jeg fandt en kæmpe styrke i. 

Min interesse ligger i både det forskningsbaserede ligesåvel som det oplevede. Det, der kan være svært at sætte ord på, og det vi muligvis ikke kan se med blotte øje.

_____

Out Of Office
Klinik 9
Stenosgade 9
1616 København V

Email: outofoffice.ps@gmail.com

bottom of page