Velkommen

Out Of Office
Klinik 9
Stenosgade 9
1616 København V

Email: outofoffice.ps@gmail.com

IMG_7592.heic

Out Of Office var et frø, der blev plantet i en tid med store udfordringer i mit eget liv. I 2017 udviklede jeg en kronisk smerte lidelse, som vendte op og ned på mit liv. Det var en tid, hvor jeg følte mig fængslet i min egen krop.
 

Under den sværeste periode i mit liv fandt jeg ud af ting om mig selv, som jeg muligvis ikke ville have fundet frem til ellers. 
I takt med min egen bedring begyndte jeg at vande mine egne indre drømme.

Gennem mit arbejde med mig selv fandt jeg frem til den holistiske måde at møde kroppen på.
Jeg dykkede ned i traditionel medicin (urtemedicin, homøopati, Traditionel Kinesisk Medicin, vitaminer og mineraler mm.) og lærte hvordan jeg kan styrke min krop udefra og ind, men også indefra og ud.
Flere brikker faldt på plads og jeg vidste at dette var noget jeg gerne ville blive klogere på, så jeg kunne støtte andre i deres rejse mod bedring.

___
Out Of Office er et holistisk rum - skabt ud fra ambitionen om, at vi er eksperter i vores eget liv. Out Of Office er et rum, hvor alt, hvad du bringer, bliver mødt, holdt og mest af alt taget seriøst. Et rum, hvor du kan tale "frit fra leveren" (en talemåde, der hænger perfekt sammen ud fra et TCM synspunkt) komme ud af hovedet og ned i kroppen. Et rum skabt unikt til dig. Hos Out Of Office vægtes nærvær højt og hvor dine behov bliver mødt. Jeg vil vejlede dig både under og efter din behandling.
__

Jeg studerer til at blive zoneterapeut ibm* og naturopath/biopat ibm* på Institut for Biologisk Medicin og når jeg ikke behandler, arbejder jeg for Institut for Biologisk Medicin og Sund-Forskning.


Tak fordi du er her.
- Pernille

*i biologisk medicin