top of page

Velkommen

Out Of Office
Klinik 9
Stenosgade 9
1616 København V

Email: outofoffice.ps@gmail.com

portræt_edited.jpg

Jeg hedder Pernille. Jeg bor med min partner, Vincent på Nørrebro.

Out Of Office er et frø, der blev plantet i en tid med store udfordringer i mit eget liv. I 2017 udviklede jeg en kronisk smertelidelse, der vendte op og ned på mit liv. Det var en tid, hvor jeg følte mig fængslet i min egen krop.

 

Gennem tid fandt jeg, med langsomme skridt, ind til min kerne, og min passion for krop og sind voksede i takt med min egen bedring.

Jeg dykkede ned i traditionel medicin (urtemedicin, homøopati, Traditionel Kinesisk Medicin, vitaminer og mineraler mm.) og lærte hvordan jeg kan styrke min krop udefra og ind, men også indefra og ud - jeg fandt en måde, hvor ansvaret for mit helbred blev bragt hjem til mig selv, og det fandt jeg en kæmpe styrke i. 


Flere brikker faldt på plads og jeg vidste at dette var noget jeg gerne ville blive klogere på, så jeg kunne støtte andre i deres rejse mod bedring.

Min interesse ligger i både det forskningsbaseret ligesåvel som det oplevede. Det, der kan være svært at sætte ord på, og det vi muligvis ikke kan se med blotte øje.

 

 


Out Of Office er et holistisk rum - skabt ud fra ambitionen om, at vi er eksperter i vores eget liv. 
En af mine vigtigste opgaver som terapeut er at møde dig i dine behov.


Jeg studerer til at blive zoneterapeut ibm* og naturopath/biopat ibm* på Institut for Biologisk Medicin og når jeg ikke behandler, arbejder jeg for Institut for Biologisk Medicin og Sund-Forskning.


Tak fordi du er her.
- Pernille

*i biologisk medicin

bottom of page